Girona: 972 211 274 | L'Escala: 972 77 35 67 info@fisiointegral.org

El treball de preparació al part és molt conscient, progressiu i profund, on aconseguim conèixer el cos, sentir-lo i alliberar-lo… poder-hi confiar.

Aprenem moviments i postures que el dia del part farem instintivament i el cos buscarà perquè ja les haurà practicat. No hi haurà una postura òptima per a les contraccions, a cada contracció el cos serà lliure de moure’s i trobar què necessita, aquest és el repte.

 Vens a provar-ho? 

Aquí t’expliquem tots els beneficis de les classes de PREPARACIÓ AL PART:

– Treball actiu des de la consciència corporal que ens ajuda a preparar el nostre cos pels canvis corporals que es produeixen durant l’embaràs i part.
– El treball de la respiració conscient, ens ajuda a mantenir i millorar la nostra capacitat cardiovascular i pulmonar durant l’embaràs la qual ens servirà d’eina durant el treball de part.
– Millorar la postura corporal, per tal d’evitar dolor durant l’embaràs i protegir el sòl pelvià, evitar la diàstasi abdominal.
– Prepara la pelvis, malucs i la musculatura del sòl pelvià pel part.
– Fer conscient la vivència del cos i els canvis durant l’embaràs, fet que beneficia la connexió amb el nadó i el treball de part.
– Prepara físicament el teu cos pel part.
– Alliberar i prevenir tensions musculars i articulars que puguin sorgir els canvis corporals.
– Treball global d’equilibri postural on fem molta importància al treball de la faixa abdominal durant l’embaràs per prevenir dolències lumbars, la diàstasi abdominal i símptomes a nivell del sòl pelvià.
– Aprenem eines i postures per a facilitar la fase de dilatació i de l’expulsiu. Eines per a sostenir el dolor fisiològic de les contraccions, el massatge del perineu per a elastificar els músculs del canal del part, respiracions amb sons, moviments pelvians…